Vyhledávání: výsledky 1-10 z asi 940 na dotaz recenze

výsledky řadit dle: relevance | data

libovolné období | posledních 24 hodin | týden | měsíc | poslední rok | Nápověda




0.

Článek Vlajkové lodě stranou! Vybíráme mobil s nejlepším poměrem kvalita vs. cena | 30.11.18

Současný trh se smartphony je poměrně rozmanitý, co se značek i modelů týče. Pokud plánujete zakoupení nového mobilního telefonu, nejspíše si nejprve vyhledáte informace a recenze na internetu, abyste nekoupili zajíce v pytli od tygra.

https://pcworld.cz/hardware/vlajkove-lode-stranou-vybirame-mobil-s-nejlepsim-pomerem-kvalita-vs-cena-50076


1.

Článek Pozitivní recenze kryptoměn jsou předmětem obchodování | 28.11.18

Online influenceři včetně známých youtuberů se před pár lety dostali do křížku s Federální obchodní komisí (FTC) kvůli tomu, že jasně neuvedli, že byli placeni za recenze. Tento problém v současnosti pokračuje ve světě kryptoměn.

https://pcworld.cz/novinky/pozitivni-recenze-kryptomen-jsou-predmetem-obchodovani-50075


2.

Článek Recenze: Bitdefender Internet Security 2019 | 23.11.18

Jsme o rok dál a rumunské firma BitDefender známá svým bezpečnostním balíkem přichází s novou verzí. Na co se u ní můžeme těšit?

https://pcworld.cz/software/recenze-bitdefender-internet-security-2019-50065


3.

Článek Přes půl milionu uživatelů Google Play Store si stáhlo nový malware | 22.11.18

Není žádným tajemstvím, že Google Play Store není úplně nejlépe chráněným obchodem s aplikacemi. Čas od času se na něm objeví škodlivé či nefunkční aplikace, které občas nebývají odstraňovány právě promptně.

https://pcworld.cz/navody/pres-pul-milionu-uzivatelu-google-play-store-si-stahlo-novy-malware-50064


4.

Článek Reproduktor LAMAX Solitaire1: neotřelý solitér české provenience | 16.11.18

Segment přenosných reproduktorů v poslední době trochu zamíchala česká firma LAMAX Electronics, vyrábějící kvalitní modely v neotřelém designu, a navíc za přiměřenou cenu. Pojďme se podívat na jeden z těch novějších.

https://pcworld.cz/hardware/reproduktor-lamax-solitaire1-neotrely-soliter-ceske-provenience-50060


5.

Článek Recenze: UPS CyberPower pro velmi důležité provozy | 15.11.18

CyberPower OL1000ERTXL2U je velmi výkonný UPS s on-line topologií dvojité konverze, zdroj záložního napájení, který dodává čisté sinusové výstupní napětí pro provozně důležitá zařízení, jako jsou NAS a servery, DVR/dohledové systémy, dopravní a infrastrukturní systémy a nouzové systémy.

https://pcworld.cz/hardware/recenze-ups-cyberpower-pro-velmi-dulezite-provozy-50059


6.

Článek Recenze: AVG Internet Security | 14.11.18

Nová verze populárního programu AVG Internet Security je na světě. Na co se můžeme těšit?

https://pcworld.cz/software/recenze-avg-internet-security-50058


7.

Článek Recenze: Avast Internet Security | 06.11.18

Bezpečnostní programy firmy Avast nejsou žádnou novinkou, navíc skuteční pamětníci si mohou pamatovat původní program firmy Alwil.

https://pcworld.cz/software/recenze-avast-internet-security-50044


8.

Článek Recenze: Parallels Desktop 14 | 03.11.18

Počítačový vesmír se dělí na dva týmy, jejichž hráči hrají buď v dresu s nakousnutým jablíčkem nebo Microsoftu. Podle toho, kde jsou vaše sympatie, tak potom jen ten jeden systém je to pravé ořechové, zatímco ten druhý systém je odpor sám a uživatelé i výrobci si zaslouží pražení v pekle.

https://pcworld.cz/software/recenze-parallels-desktop-14-50041


9.

Článek Recenze: PaintShop Pro 2019 Ultimate | 31.10.18

Rok se s rokem sešel a nová verze populárního programu Paintshop je na světě. Jak je již zvykem, v nabídce je levnější verze Pro za 55 dolarů a dražší Ultimate za 70 dolarů.

https://pcworld.cz/software/recenze-paintshop-pro-2019-ultimate-50040