Vyhledávání: výsledky 1-10 z asi 958 na dotaz recenze

výsledky řadit dle: relevance | data

libovolné období | posledních 24 hodin | týden | měsíc | poslední rok | Nápověda




0.
1.

Článek Recenze: Emsisoft Anti-malware | 03.10.19

Počítač bez antivirového programu si už dnes asi těžko někdo dokáže představit. Firewall je potom podobnou samozřejmostí. Kdo se plácne přes kapsu a koupí nějaký ucelený balík bezpečnostních programů, dostane k tomu i nějakou ochranu proti malwaru.

https://pcworld.cz/software/recenze-emsisoft-anti-malware-50374


2.

Článek Recenze: Acronis True Image 2020 | 02.10.19

Německá firma Acronis není v této oblasti zálohování žádným nováčkem, pamětníci budou vědět, že první programy pocházejí z roku 2003.

https://pcworld.cz/software/recenze-acronis-true-image-2020-50373


3.

Článek Recenze: PDF Studio Pro 2019 | 17.09.19

O tom, že formát PDF je standardním formátem pro výměnu dokumentů, nemá cenu diskutovat. Ostatně ve chvíli, kdy Adobe vypustil svoji čtečku Reader zdarma, bylo rozhodnuto

https://pcworld.cz/software/recenze-pdf-studio-pro-2019-50356


4.

Článek Recenze: PaintShop Pro 2020 Ultimate | 30.08.19

Čas utíká jako voda a na trhu se objevila nová verze programu Paintshop od firmy Corel je na světě. Jak je již zvykem, v nabídce je levnější verze Pro za 79 dolarů a dražší Ultimate za 99 dolarů, což oproti minulému roku představuje zvýšení ceny.

https://pcworld.cz/software/recenze-paintshop-pro-2020-ultimate-50348


5.

Článek Recenze: Slideshow Studio 2019 | 31.07.19

Německá firma Ashampoo má v nabídce svých programů také software Slideshow Studio. Jak název napovídá, jedná se o možnost zkombinovat naše digitální fotografie a audiosoubory do profesionálně vypadající obrazové i zvukové show.

https://pcworld.cz/software/recenze-slideshow-studio-2019-50327


6.

Článek Aplikace Autodoc – jednoduchý nákup autodílů v mobilu | 26.07.19

Německá společnost Autodoc nabízí mobilní aplikaci pro platformy Android a iOS, přes kterou si můžete objednat více než milion různých autodílů pro 5 914 modelů aut 45 různých značek.

https://pcworld.cz/software/aplikace-autodoc-jednoduchy-nakup-autodilu-v-mobilu-50318


7.

Článek Recenze: UPS CyberPower CP1500EPFCLCD – protože na datech opravdu záleží | 25.07.19

Záložní napájecí zdroje neboli UPS jsou něčím, co při své práci často podceňujeme – hovoříme teď minimálně za ty, kteří pracují mimo velké podniky a korporace. Přitom se jedná o důležitý kus techniky, který často může zachránit jiný, dražší hardware, ale zejména a především data.

https://pcworld.cz/hardware/recenze-ups-cyberpower-cp1500epfclcd-protoze-na-datech-opravdu-zalezi-50340


8.

Článek Recenze: Ashampoo Antivirus | 15.07.19

Do rodiny antivirových programů musíme započítat také stejnojmenný program německé firmy Ashampoo. Firma se sice s většinou svých programů zaměřuje na něco jiného, ale podívejme se na to, jak se jí daří i na tomto poli.

https://pcworld.cz/software/recenze-ashampoo-antivirus-50315


9.

Článek Recenze: ACDSee Photo Studio Ultimate 2019 | 27.05.19

Firma ACD Systems se svou nabídkou fotoeditačních programů konečně o něc přibrzdila, ale i tak jsme se dočkali nové verze. Tentokrát se jedná o software Photo Studio Ultimate 2019.

https://pcworld.cz/software/recenze-acdsee-photo-studio-ultimate-2019-50264