Vyhledávání: výsledky 1-10 z asi 979 na dotaz recenze

výsledky řadit dle: relevance | data

libovolné období | posledních 24 hodin | týden | měsíc | poslední rok | Nápověda




0.

Článek Recenze: Paragon Hard Disk Manager 17 | 17.09.20

Německá společnost Paragon nabízí novou verzi svého oblíbeného programu Hard Disk Manager. Již pořadové číslo 17 jasně naznačuje, že se bude jednat o vyzrálý software. A s vyzrálostí přichází i robustnost – najdeme zde více než dvacet nejrůznějších nástrojů.

https://pcworld.cz/software/recenze-paragon-hard-disk-manager-17-50770


1.

Článek Recenze: Avast Premium Security | 16.09.20

Bezpečnostní programy firmy Avast nejsou žádnou novinkou, a kdo zaloví v paměti opravdu pořádně, najde tam původní program firmy Alwil.

https://pcworld.cz/software/recenze-avast-premium-security-50769


2.

Článek Recenze: Avast AntiTrack | 07.09.20

O tom, že internet funguje jako Velký Bratr asi nikdo soudný nepochybuje. Tři čtvrtiny webových stránek využívají nějaký způsob, jak nás sledují, některé firmy o nás mají dokonce přes tři tisíce informací.

https://pcworld.cz/software/recenze-avast-antitrack-50767


3.

Článek Recenze: CryptoForge | 06.09.20

V dobách dřevních si vojevůdci či panovníci chránili důležité písemnosti šifrováním, které si ovšem museli pamatovat. Dnes to máme výrazně jednodušší – rozloučíme se s nějakou tou valutou a koupíme si patřičný software.

https://pcworld.cz/software/recenze-cryptoforge-50766


4.

Článek Recenze: LAMAX GPS Locator pohlídá vše, co je vám nejdražší | 06.09.20

Na trhu se pod značkou elektroniky LAMAX objevil GPS modul s všeříkajícím názvem GPS Locator, který dokáže pohlídat vše, co je vám drahé. Kromě veškerých movitých věcí a cenností třeba i vaše domácí mazlíčky.

https://pcworld.cz/hardware/recenze-lamax-gps-locator-pohlida-vse-co-je-vam-nejdrazsi-50765


5.

Článek Recenze: Steganos Privacy Suite 21 | 31.08.20

Ve chvíli, kdy přijde řeč na počítačovou bezpečnost, většinou se bude mluvit o firewallech, antivirové ochraně, spamování, hackování, phishingu a o tom, který z dnešních bezpečnostních balíků je nejlepší.

https://pcworld.cz/software/recenze-steganos-privacy-suite-21-50764


6.

Článek Který pracovní notebook Lenovo bude vévodit vaší kanceláři? | 25.08.20

Sháníte pracovní notebook, který bude snadno přenosný, zvládne zpracovat i objemnější data a vydrží několik hodin bez nabíječky? Lenovo se vám vaše požadavky rozhodlo splnit a my vám dnes poradíme, který pracovní notebook Lenovo se bude vyjímat právě ve vaší kanceláři.

https://pcworld.cz/hardware/ktery-pracovni-notebook-lenovo-bude-vevodit-vasi-kancelari-50756


7.

Článek Recenze: Acronis Revive 2019 | 15.07.20

I ten nejlepší někdy udělá chybu, uklikne se a soubor je pryč. U dat na cloudu je to jednodušší, ale u pevných disků je tomu jinak. Pokud se jedná o pevný disk, Windows nás vytáhnou z bryndy. Pokud ovšem šlo o USB, soubor je většinou definitivně ztracený v propadlišti dějin.

https://pcworld.cz/software/recenze-acronis-revive-2019-50704


8.

Článek Recenze: SNS-HDR Pro 2.6 | 09.07.20

Pro změnu z polské dílny přichází další z dnes tak populárních fotoeditačních aplikací založených na HDR. Software s komerčně nejasným názvem vyvinul Sebastian Nibisz, který bez nějaké velké finanční podpory velké firmy vydupal ze země velice solidní program.

https://pcworld.cz/software/recenze-sns-hdr-pro-2-6-50703


9.

Článek Recenze repráku LAMAX Soul1: Designový kousek s pěkným zvukem | 05.07.20

Značka LAMAX Electronics je svými Bluetooth reproduktory proslulá, ostatně ty tvoří podstatnou část jejího portfolia. My se nyní podíváme na nejdražší kousek v nabídce, LAMAX Soul1.

https://pcworld.cz/hardware/recenze-repraku-lamax-soul1-designovy-kousek-s-peknym-zvukem-50685