Vyhledávání: výsledky 1-10 z asi 905 na dotaz recenze

výsledky řadit dle: relevance | data

libovolné období | posledních 24 hodin | týden | měsíc | poslední rok | Nápověda




0.

Článek Parallels Desktop 13 | 28.09.17

Svět, alespoň ten počítačový, se již řadu let dělí na dva tábory, které kopají buď v dresu nakousnutého jablíčka nebo v dresu proroka z Redmondu. Pochopitelně jen ten jejich systém je ten jediný a zbytek je dílo ďábla. Na druhé straně ale existuje narůstající počet lidí, kteří na počítači hodlají užívat výhody obou systémů. A právě pro ně existují programy jako je Parallels, který se dočkal již třinácté verze.

http://pcworld.cz/software/parallels-desktop-13-49594


1.

Článek Recenze: PaintShop Pro 2018 Ultimate | 20.09.17

Na novou verzi populárního programu Paintshop jsme si ani tak moc dlouho nepočkali, v rámci současné módy prodlužovat názvy softwarů do nekonečna je na světě verze Ultimate 2018.

http://pcworld.cz/software/recenze-paintshop-pro-2018-ultimate-49589


2.

Článek Recenze: Vegas Pro 14 | 12.09.17

Mobilní telefony zničily nejen trh s digitálními fotoaparáty, ale do značné míry i s videokamerami a videoeditačním softwarem. Proto také je na trhu s těmito programy celkem pusto a prázdno. Jednou z výjimek je program Vegas Pro 14, který se na novou verzi poměrně načekal, třináctka se objevila v roce 2014.

http://pcworld.cz/software/recenze-vegas-pro-14-49578


3.

Článek Recenze: Photomatix Pro 6 | 31.08.17

Pokud jste někdy fotografovali scénu s vysokým kontrastem a doma zjistili, že stíny jsou poněkud ploché, zatímco další části naopak přepálené, high dynamic range bude to pravé ořechové.

http://pcworld.cz/software/recenze-photomatix-pro-6-49570


4.

Článek Recenze: iSkysoft PDF Editor 6 | 21.08.17

Programů nabízejících práci s formátem PDF není nikdy dost, což ve chvíli, kdy starý známý Acrobat cenově připomíná rozpočet rozvojových zemí, platí dvojnásobně. Jednou z alternativních variant je program PDF Editor 6 čínské firmy iSkysoft.

http://pcworld.cz/software/recenze-iskysoft-pdf-editor-6-49564


5.

Článek Recenze: Xara Photo & Graphic Designer 365 | 14.08.17

Anglická firma Xara, která je již několik let pobočkou firmy Matrix, má novou verzi svého programu Photo & Graphic Designer 365.

http://pcworld.cz/software/recenze-xara-photo-graphic-designer-365-49561


6.

Článek Návod: Nakupte hardware levněji | 04.08.17

Chystáte se kupovat nový hardware? To by se vám mohl hodit tip na službu, která vám zaručeně pomůže ušetřit.

http://pcworld.cz/hardware/navod-nakupte-hardware-levneji-49535


7.

Článek Recenze: AliveColors | 25.07.17

Ruská firma Akvis se dlouhodobě celkem úspěšně živila nabídkou celé řady programů, které zlevňovala (pro výrobce) stejná grafika i ovládání. Jednoúčelové utilitky sice byly a stále jsou na poněkud dražší straně, ale fungují spolehlivě a plně o nich platí, že udělají vše co slibují. Navíc se prakticky každý rok můžeme těšit na novou verzi.

http://pcworld.cz/software/recenze-alivecolors-49534


8.

Článek Recenze: Landscape Pro Studio Max | 11.07.17

Britská firma Anthropics Technology, známá spíše svým programem Portrait Professional, nabízí druhou verzi svého fotoeditačního programu Landscape Pro. Jak platilo o první verzi, tak i tentokrát dostaneme editační program, který nabízí skutečně výrazné změny v práci s fotografiemi.

http://pcworld.cz/software/recenze-landscape-pro-studio-max-49511


9.

Článek Recenze: Xara Web Designer 365 Premium | 08.07.17

Německá softwarová Xara, která funguje jako divize společností Magix, jako každým rokem nabízí přichází další verzí svého programu Web Designer. Opět jsme k recenzi dostali verzi Premium.

http://pcworld.cz/software/recenze-xara-web-designer-365-premium-49513