Vyhledávání: výsledky 1-10 z asi 911 na dotaz recenze

výsledky řadit dle: relevance | data

libovolné období | posledních 24 hodin | týden | měsíc | poslední rok | Nápověda




0.

Článek Recenze: Aurora HDR 2018 | 11.01.18

Společnost Macphun, která až donedávna nabízela software výhradně pro Mac, se rozhodla udělat radost i majitelům konkurenčního systému a tak nově nabízí software Aurora HDR 2018.

http://pcworld.cz/software/recenze-aurora-hdr-2018-49755


1.

Článek Microsoft v roce 2017: vzestupy a pády Redmondu - 4. díl | 01.01.18

Na rok 2017 se bude v souvislosti s Microsoftem vzpomínat také jako na rok, kdy se společnost odklonila od spotřebitelského segmentu a obrátila se zpět k tomu podnikovému.

http://pcworld.cz/novinky/microsoft-v-roce-2017-vzestupy-a-pady-redmondu-4-dil-49734


2.

Článek Microsoft v roce 2017: vzestupy a pády Redmondu - 2. díl | 30.12.17

Na rok 2017 se bude v souvislosti s Microsoftem vzpomínat také jako na rok, kdy se společnost odklonila od spotřebitelského segmentu a obrátila se zpět k tomu podnikovému.

http://pcworld.cz/novinky/microsoft-v-roce-2017-vzestupy-a-pady-redmondu-2-dil-49732


3.

Článek Recenze: Portrait Professional 17 | 03.12.17

Okukovat krásné modelky není při listování lesklými časopisy nic nového ani neobvyklého. Méně obvyklé je ale vědomí, že se jedná o jeden snímek z několika set, a že za výslednou fotografií je práce vizážisty, kadeřníka, profesionálního fotografa a povětšině ještě Photoshopu.

http://pcworld.cz/software/recenze-portrait-professional-17-49681


4.

Článek Recenze: Akvis – Artistic Bundle | 20.11.17

Ruská společnost Akvis upgradovala svůj balík určený pro umělecké úpravy fotografií.

http://pcworld.cz/software/recenze-akvis-artistic-bundle-49659


5.

Článek Recenze: Bitdefender Internet Security 2018 | 30.10.17

Rumunské firma BitDefender nabízí novou verzi svého oblíbeného bezpečnostního balíku. Na co se v ní můžeme těšit?

http://pcworld.cz/software/recenze-bitdefender-internet-security-2018-49632


6.

Článek Parallels Desktop 13 | 28.09.17

Svět, alespoň ten počítačový, se již řadu let dělí na dva tábory, které kopají buď v dresu nakousnutého jablíčka nebo v dresu proroka z Redmondu. Pochopitelně jen ten jejich systém je ten jediný a zbytek je dílo ďábla. Na druhé straně ale existuje narůstající počet lidí, kteří na počítači hodlají užívat výhody obou systémů. A právě pro ně existují programy jako je Parallels, který se dočkal již třinácté verze.

http://pcworld.cz/software/parallels-desktop-13-49594


7.

Článek Recenze: PaintShop Pro 2018 Ultimate | 20.09.17

Na novou verzi populárního programu Paintshop jsme si ani tak moc dlouho nepočkali, v rámci současné módy prodlužovat názvy softwarů do nekonečna je na světě verze Ultimate 2018.

http://pcworld.cz/software/recenze-paintshop-pro-2018-ultimate-49589


8.

Článek Recenze: Vegas Pro 14 | 12.09.17

Mobilní telefony zničily nejen trh s digitálními fotoaparáty, ale do značné míry i s videokamerami a videoeditačním softwarem. Proto také je na trhu s těmito programy celkem pusto a prázdno. Jednou z výjimek je program Vegas Pro 14, který se na novou verzi poměrně načekal, třináctka se objevila v roce 2014.

http://pcworld.cz/software/recenze-vegas-pro-14-49578


9.

Článek Recenze: Photomatix Pro 6 | 31.08.17

Pokud jste někdy fotografovali scénu s vysokým kontrastem a doma zjistili, že stíny jsou poněkud ploché, zatímco další části naopak přepálené, high dynamic range bude to pravé ořechové.

http://pcworld.cz/software/recenze-photomatix-pro-6-49570