Vyhledávání: výsledky 1-10 z asi 886 na dotaz recenze

výsledky řadit dle: relevance | data

libovolné období | posledních 24 hodin | týden | měsíc | poslední rok | Nápověda




0.

Článek Recenze: AVG Internet Security | 16.03.17

Nová verze populárního programu se pyšní dodatkem „bez omezení“, což zní velice lákavě. Jak se tedy tato verze povedla a co nabízí?

http://pcworld.cz/software/recenze-avg-internet-security-49390


1.

Článek Recenze: On1 Photo 10 | 22.02.17

Pokud hledáme alternativu pro Photoshop nebo Lightroom, možná jsme na správné cestě – On1 firmy ON1 Software by mohl být správným řešením.

http://pcworld.cz/software/recenze-on1-photo-10-49369


2.

Článek Recenze: Akvis HDRFactory 5.5 | 19.02.17

Programů pracujících s technologií High definition range (HDR) bylo v posledních letech spousta a zdálo se, že tento segment drží nad vodou oblast fotoeditačních softwarů.

http://pcworld.cz/software/recenze-akvis-hdrfactory-5-5-49366


3.

Článek Recenze: Machinery HDR Effect 3 | 05.02.17

Měnit fotografie pomocí technologie HDR je v posledních letech stále populárnější, ostatně za to mluví i skutečnost, že se tato technologie dostala i do klasických fotoeditačních softwarů. To ale neznamená, že se neobjevují nové pokusy o samostatný HDR fotoeditor.

http://pcworld.cz/software/recenze-machinery-hdr-effect-3-49339


4.

Článek Recenze: PhotoZoom Pro 7 | 31.01.17

Z pohledu výrobců mobilů je každý megapixel navíc dobrý, hlavně se díky tomu mohou natřásat před konkurencí. Tento z principu marketingový boj ničí software PhotoZoom Pro 7 firmy BenVista, který neumí „nic“ jiného nežli digitálně zvětšit fotografii.

http://pcworld.cz/software/recenze-photozoom-pro-7-49333


5.

Článek Recenze: ACDSee Photo Studio Ultimate 10 | 17.01.17

Firma ACDSee pravidelně doplňuje svoji stáj fotoeditačních programů o nové verze. Tentokrát přichází s programem Photo Studio Ultimate 10, které je o další stupínek nad levnou verzí ACDSee 20 a značkovou verzí ACDSee Pro 10. Má to smysl?

http://pcworld.cz/software/recenze-acdsee-photo-studio-ultimate-10-49314


6.

Článek Recenze: Nero 2017 Platinum | 27.12.16

Když kdysi hořel Řím, císař Nero se potěšeně díval. Téměř o 2 000 let později představila firma Ahead Software program umožňující vypalování softwaru a na počest císaře jej nazvala Nero. Postupem času se firma přejmenovala na Nero AG a samotný program metamorfoval do multimediálního balíku.

http://pcworld.cz/software/recenze-nero-2017-platinum-49285


7.

Článek Recenze: Bitdefender Total Security 2017 | 23.12.16

Dalším bezpečnostním balíkem je výrobek rumunské firmy BitDefender. Co nás tedy čeká v nové verzi?

http://pcworld.cz/software/recenze-bitdefender-total-security-2017-49277


8.

Článek Recenze: Zoner Photo Studio X | 08.12.16

Nastal čas seznámit se s novinkou, kterou nabízí česká firma Zoner, tentokrát pod jménem Zoner Photo Studio X. Co se letos změnilo?

http://pcworld.cz/software/recenze-zoner-photo-studio-x-49263


9.

Článek Recenze: ACDSee Pro 10 | 22.11.16

Fotoeditační program ACDSee Pro stejnojmenné firmy se opět dočkal nové verze, tentokráte se jedná již o verzi desátou. První změna nastala v rámci firemního PR, takže tentokráte si recenzenti mohou trhnout nohou nebo si program pěkně zaplatit natvrdo. Ještěže zkušební kopie je celá a není to nějaký ořezánek.

http://pcworld.cz/software/recenze-acdsee-pro-10-49246