Hlavní navigace

Veselé Vánoce, šťastný nový rok!!

1. 1. 1999

Sdílet

Po bouřlivém roce, kdy jsme se všichni dočkali velkých změn jak v politice, ekonomice či v našem časopise, je tu j...


Po bouřlivém roce, kdy jsme se všichni dočkali velkých změn jak v politice, ekonomice či v našem časopise, je tu jako vždy jeho konec, kdy je zvykem bilancovat a dávat si dobrá předsevzetí. Nejvíce se ovšem přeje všem známým a přátelům vše nejlepší, a tak i já s celou redakcí přeji vám všem, ať už jste dobří přátelé podílející se pravidelně na našem časopise či "jenom" neznámí známí čtenáři, abyste si užili konec roku a celý rok 1999, a aby i v příštím roce byl časopis PC WORLD světlým okamžikem ve vašem životě.
Přichází rok, kdy náš časopis bude nejen v novém hávu a s obsahem maximálně zaměřeným na čtenáře, ale celý rok jej budete dostávat s CD. Doufáme a věříme, že se vám tyto změny líbí, a budou líbit i celý příští rok. S vaší pomocí, která byla skvělá v minulosti, určitě budeme dělat čím dál lepší časopis. To si tedy přejeme zase my, a naše novoroční předsevzetí jsou tím jasná.
V tomto čísle je opět mnoho zajímavých článků, a tak nebudu zdržovat planými řečmi. Jen na okraj - toto je poslední číslo " bez" CD, všechny další budou " s". Nezapomeňte se také, pokud můžete, podívat na naše webovské stránky. Ty se budou neustále vyvíjet, a zvláště předplatitelé na nich najdou rostoucí zásobárnu zajímavých a užitečných informací, programů a aktivit, a tak věřím, že se také pro vás stanou pravidelným zdrojem.
Takže se všichni mějte dobře, a jen na okraj - po téměř čtyřech letech zde končím, a tak děkuji všem čtenářům za přízeň, za milé dopisy i za ty kritické, a přeji také vše nejlepší.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku