Hlavní navigace

Průvodce připojením

1. 2. 2007

Sdílet

COMPELSON vyvinul pro společnost O2 aplikaci O2 Průvodce připojením. Aplikace bude sloužit zákazníkům O2 k usnadněn...


COMPELSON vyvinul pro společnost O2 aplikaci O2 Průvodce připojením. Aplikace bude sloužit zákazníkům O2 k usnadnění připojení počítače
k internetu prostřednictvím mobilního telefonu a Wi-Fi. Aplikace instaluje ovladače pro modem telefonu, provede potřebná nastavení telefonu i počítače a nakonec řídí samotné spojení. Rovněž zobrazuje graf rychlosti a objemu přenesených dat. Jako bonus nabízí odesílání SMS a MMS. COMPELSON zde využil svého know-how, získaného při vývoji softwaru MOBILedit.


Servodata a Abakus

Společnost Servodata, Value Added Distributor komponent a infrastruktury podnikových řešení oznámil převzetí společnosti Abakus Distribution a.s., specializovaného Value Added Distributora softwaru. Abakus si zatím ponechává samostatnou právní subjektivitu, tj. i nadále bude vystupovat pod původním obchodním jménem, jeho pevné zakotvení ve struktuře koncernu Servodata bude zdůrazňovat přídomek Servodata Group. Obchodní tým Abakusu tvoří pátou obchodní divizi Servodat, kterou i nadále povede dosavadní ředitel Abakusu Michal Lieb. Jejími klíčovými partnery ze strany výrobců jsou společnosti Microsoft a Symantec.

NFR Security a Check Point

Check Point Software Technologies oznámila uzavření akvizice americké bezpečnostní firmy NFR Security, která patří k poskytovatelům nástrojů pro ochranu informačních systémů před útoky v reálném čase. Vývojoví pracovníci obou společností již zahájili práce na začlenění technologií NFR pro do produktové řady Check Point NGX, která zahrnuje firewally, VPN řešení a systémy pro správu podnikové bezpečnosti.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku