Hlavní navigace

Milí čtenáři!

1. 12. 1998

Sdílet

Máme tu opět číslo 12, poslední číslo v roce 1998. Jen bláznivé poměry ve vydávání zapříčinily, že ho vlast...


Máme tu opět číslo 12, poslední číslo v roce 1998. Jen bláznivé poměry ve vydávání zapříčinily, že ho vlastně dostáváte v polovině listopadu, ale stejně musím uzavřít a bilancovat tento rok, rok velkých i menších, náhlých i postupných změn. Nabídli jsme vám nakonec časopis v té podobě, kterou vidíte před sebou, a vše nasvědčuje tomu, že jste se změnami spokojeni. Nabízíme vám také více CD disků, a to je vždy krok populární - proto od Nového roku, tj. čísla 2/99 , které vyjde v lednu 1999, bude CD v každém čísle! (Takže chápete, co myslím těmi bláznivými poměry?)
Musím také poděkovat všem předplatitelům stávajícím, i těm novým, kteří si nás doufejme oblíbí v takové míře, jako naši věrní abonenti dlouhodobí. Změny v časopisu proběhly podle přání velké skupiny z nich, a tak spolu se žádanými články a levnějšími CD na ně budeme myslet i během roku nabídkou dalších výhod. Věřím, že řady věrných předplatitelů budou proto i nadále vesele růst. Nesmím pochopitelně zapomenout poděkovat také našim čtenářům na Slovensku, kde jsme stále velice oblíbeným počítačovým měsíčníkem. Doufám, že budeme vydávat časopis tak, aby tato oblíbenost dále rostla.
Ale všichni čtenáři si zaslouží díky za to, že nás čtou a že se jim náš časopis líbí, a také že v hojném počtu pomáhají náš-svůj časopis zlepšovat. Doufáme, že naše spolupráce bude pokračovat ke spokojenosti všech (no - alespoň velké většiny). Také ovšem díky všem našim inzerentům, kterým pochopitelně děkujeme průběžně. Ale čtenáři by si měli i touto cestou uvědomit, že reklamy nejsou jen pro informaci a zvýšení viditelnosti firem, ale jako vedlejší efekt slouží též všem čtenářům tím, že v podstatě umožňují prodávat časopis levněji. A to je proto dobré pro nás všechny.
Co říci k roku 1998 všeobecněji - byl to opět rok " osmičkový " , tj. plný překotných změn jak v politice, tak ekonomicky, a bohužel ne vše dobře dopadlo. Budeme si proto všichni přát, ať je ten příští rok lepší, a abychom se mohli podílet, a také aktivně podíleli, na zlepšení nejen našeho časopisu, ale také našeho života. Takže za redakci - děkujeme a přejeme vše nejlepší!

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku