Hlavní navigace

Léto končí .

1. 9. 1998

Sdílet

Počasí nám poslední dobou dává pořádně na vědomí, že sny o poroučení větru dešti jsou opravdu jen divokou fa...


Počasí nám poslední dobou dává pořádně na vědomí, že sny o poroučení větru dešti jsou opravdu jen divokou fantazií. Léto, prý zatím nejteplejší, zatopilo všem - nejen východní Čechy - ale také mocným i bezmocným v mnoha zemích.
Ovšem nejen počasí, ale i " lid" ukazuje svým zástupcům, že co chce, to si míní vydupat stejně nevybíravými prostředky. Myslím, že i u nás přijde co nevidět doba, kdy si na politika vyšlápne jeho avantýra a změní " problematický únik informací" v konec kariéry. Podzim nebude o mnoho lepší. Naší IT komunity se začíná dotýkat asijská ekonomická krize stále silněji přes Rusko, a tak další měsíce nás zase budou polévat horko s mrazivými přeháňkami.
Doufám a přeji si, aby tento ekonomický klimat pomohl chytrým, poctivým a pracovitým, raději než jak bývalo zvykem těm, co zatlačili na správném místě či podmázli mocného. Slibované " čisté ruce " budou velkým testem, jestli se pokus velkých stran " udělat to po svém" jako Sinatra povede, či mine účinkem. Úspěšně rozjetá komputerizace je zbržděna, a způsob jejího oživení určí obchodní klima na několik let nejen v komunitě naší . I my se s našimi bratry Slováky musíme ptát - chcete žít i v budoucnu tak, jak jste žili dosud?
V našem č asopise léto také zatopilo, a podzim slibuje, že alespoň naši čtenáři se budou mít líp. Nechci toho moc slibovat , ale informační stránky v PC WORLDu vám i v tomto čísle napoví mnohá zlepšení, na která se můžete těšit od příštího čísla . V tomto je však také dostatek zajímavých článků a informací, které zaručí, že se s námi nebudete nudit. N apříklad : jsou nová Windows opravdu nová? Potřebujete poslední verzi populárního CorelDraw? Jak se umístily nejnovější tiskárny, notebooky a přehrávače CD v naších TOPech? Vít e že Operátor je opět užitečný?
Doufejme že odpovědi na tyto i další otázky se dočtete právě v našem časopise. Na odpovědi těch větších otázek však můžete pracovat sami.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku